Var det en forkert tanke?

Hvorfor lave en blog?

for at hjælpe andre præmatur tvillingeforældre forhåbentlig…

Det er ganske enkelt svaret på, hvorfor jeg har oprettet en blog. En historie om hvordan vi oplevede at blive forældre til tvillinger, men også om det, at blive forældre meget før tid.

Da jeg havde født og vi stod i at være blevet forældre alt for tidligt, følte vi lige pludselig at stå meget ‘alene’. Vi savnede erfaringer og fortællinger fra andre forældre, som havde stået i præcis den samme situation som os. Nogle som kunne fortælle os lidt om, hvad de næste mange uger kom til at byde os? Måske endda, hvad det næste år eller to kom/kommer til at byde os? Vi havde så mange uafklarede spørgsmål? Selvfølgelig var personalet på sygehuset til hjælp, men for dem er det et arbejde, hvor vi som forældre har mange følelser involveret.

Vi er helt enige om, at to graviditeter, fødsler og børn selvfølgelig ikke er ens, og der er selvfølgelig heller ikke to forløb som er ens, men alligevel vil vi mene at der er mange erfaringer at dele ud af.  Og det vil vi gerne gøre. For et langt indlæggelsesforløb på en neonatalafdeling, kan hurtigt gøre selv de stærkeste forældre til de mest usikre.

Min blog er derfor ikke lavet, for at få medlidenhed for det forløb som vi har gennemgået med vores piger, NEJ! Den er lavet for at give andre dét, som netop vi manglede samtidig med at den giver andre interesserede et indblik i vores historie, både før og efter fødslen. Jeg vil dele alt med jer, lige fra en simpel hverdagssituation til en udstyrsindkøbsliste så lang … lige fra svære situationer til positive oplevelser.

Vi er derfor meget glade for, at netop DU læser med, tak.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var det en forkert tanke?